Stagiairs gezocht

werkervaring opdoen, prachtige programmering, gezelligheid, teamspirit

Wij zoeken een enthousiaste stagiair met HBO of Universitair denkniveau (voorkeur vierde-jaars) die affiniteit heeft met theater, van aanpakken weet en samen met ons NTF tot een groot succes wilt maken. Als stagiair ondersteun je het marketingteam bij de uitvoering van het marketingplan, met een focus op online campagne. Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, bent ondernemend, zelfstandig, stressbestendig, een creatief denker en weet van aanpakken.

Taken:
– Ondersteunen bij de uitvoering van het marketing en communicatieplan van NTF
– Het bedenken en uitvoeren van een Social-media campagne
– Schrijven en versturen van nieuwsbrieven
– Bijhouden van de website
– Leveren van input en ondersteunen bij de publiciteit voor Nieuwe Grond

Stageperiode:
7 juni t/m 12 september 2016, part-time (16 – 24 uur) en 10 dagen gedurende het festival. Met eind juli een vakantie periode van 2-3 weken (in overleg).

Wij bieden:
Werkervaring bij een groot en professioneel theaterfestival, de opbouw van een groot netwerk in korte tijd en intensieve samenwerking met een professioneel team. Een vergoeding van €175,- per maand (o.b.v. 24 uur per week). En uiteraard mag je tijdens het festival alle voorstellingen bezoeken.

Interesse?
Stuur voor 30 mei een mail met korte motivatie en cv naar Klaartje Wouters (hoofd marketing & communicatie) – klaartje@tf.nl