5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Allemaal Mensen: de keuze van de Wijkjury

26 juni 2024

© Sanne Peper

De keuze van de Wijkjury is bekend!

Op vrijdag 13 september is de voorstelling Allemaal Mensen van Toneelgroep Oostpool / Marcus Azzini te zien in Carré! Kaartverkoop start op 4 juli via deze website.

De WijkJury is een diverse groep mensen uit Amsterdam, die samen het hele jaar voorstellingen bezoekt en op het einde haar favoriete voorstelling kiest voor het Nederlands Theater Festival.

Dit jaar koos de WijkJury Allemaal Mensen van Toneelgroep Oostpool waarin vrolijk en ernstig hokjes worden afgebroken. Regisseur Marcus Azzini maakt met een grote groep podiumkunstenaars het theater tot een ontmoetingsplaats.

UIT HET JURYRAPPORT:
De wijkjury over Allemaal mensen: ‘Allemaal mensen, allemaal acteurs, allemaal verschillend. Een voorstelling gevuld met de ware aard van de spelers, was het wel spel? Of was het zo goed gespeeld dat zelfs ik mijzelf erin kon zien?’

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten