5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Artikel Parool Nieuwe Grond #3: Solidariteits-top

9 september 2016

Vandaag in Het Parool: “We gaan met elkaar een vuist maken. De zorg is geprivatiseerd, het onderwijs zucht onder regels en de kunst is uitgekleed. Vanavond klinken in de Amsterdamse Raadzaal pleidooien voor solidariteit en een sterke publieke sector.” Solidariteits-top: 20.00 uur, toegang gratis, meld je hier aan. Met o.a. Arre Zuurmond, Rebekka de Wit, Anoek Nuyens, Frank Keizer,Alexander Nieuwenhuis en een optreden van Cappella Amsterdam.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten