5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Aukje Verhoog hoofd Amsterdam Fringe Festival

12 december 2016

Met Aukje Verhoog heeft het Amsterdam Fringe Festival, dat jaarlijks plaatsvindt in september, een nieuw hoofd gevonden.
Verhoog (1987) studeerde theaterwetenschappen in Utrecht en was onder andere werkzaam als freelance dramaturg en voor het Utrechtse SPRING festival en Theater Bellevue in Amsterdam. Ook was ze al eerder betrokken bij de organisatie van de Fringe, o.a. als programma-adviseur. Verhoog volgt de Zuid-Afrikaanse theatermaker Rob Murray op die vorig jaar werd aangesteld, maar uiteindelijk geen werkvergunning kreeg. De aanstelling betreft voorlopig de editie 2017, met mogelijke verlenging voor de gehele kunstenplanperiode. Het Amsterdam Fringe Festival ontvangt samen met het Nederlands Theater Festival structurele subsidie tot en met 2020. Aukje Verhoog wordt door de organisatie gezien als ‘een echt festivaltalent die de Fringe verder tot ontwikkeling kan brengen, met oog voor de wensen van podiumkunstenaars én publiek’.
Het Amsterdam Fringe Festival en Nederlands Theater Festival 2017 vinden plaats van 7 – 17 september.
Voor meer informatie over het Fringe Festival zie amsterdamfringefestival.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten