5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

NTF de Podcast ‘De Schoonheid van het Theater’

20 december 2023

‘De Schoonheid van het Theater’ is een podcast-serie in drie delen van het Nederlands Theater Festival gemaakt door Wendy van Os en Elles Leferink.

De schoonheid van het theater is niet zomaar in woorden uit te leggen. Stel je praat met iemand die nog nooit naar het theater is geweest. Wat vertel je dan?  Om hier een beeld van te krijgen, spreken Wendy en Elles met verschillende mensen uit de theaterwereld in ITA (Internationaal Theater Amsterdam).

Met de vraag  ‘Wat is voor jou de schoonheid van het theater?’ praten ze in het eerste deel met ‘de Maker’ met Eline Arbo, Eran Ben Michaël en Abdelkader Benali. In deel twee komen de ‘(Mogelijk) Makers’ aan het woord, de mensen achter de schermen. Wendy en Elles spreken dan met Scène fotograaf Bart Grietens, technicus Luca van Deurzen en student Tosca Sommerdijk. In het derde deel komen de bezoekers aan het woord. Iedere aflevering neemt cultuurhistoricus Jan-Derk van den Berg ons mee in de geschiedenis van het theater.

De hele driedelige podcast is nu te beluisteren via deze link of via je favoriete podcast app.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten