Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Borgen | allerlaatste kans tijdens Nederlands Theater Festival!

21 juni 2023

Na een zeer succesvolle tournee zal Borgen van het Noord Nederlands Toneel voor de allerlaatste keer te zien zijn tijdens het Nederlands Theater Festival op vrijdag 9 en zaterdag 10 september in de Stadsschouwburg Amsterdam! 

Het Noord Nederlands Toneel maakte van de populaire Deense tv-serie Borgen een negen uur durend totaaltheater. In 14 afleveringen volg je live Birgitte Nyborg die als premier van Denemarken dagelijks keuzes moet maken tussen haar idealen en de harde politieke werkelijkheid. Vertrouwensrelaties worden op de proef gesteld en bovendien wordt het steeds moeilijker haar gezinsleven overeind te houden.

Met een ongekend grote cast van ruim dertig personen zijn de hoofdrollen in Borgen weggelegd voor Malou Gorter (premier Birgitte Nyborg), Anna Drijver (journaliste Katrine Fønsmark), Peter Vandemeulebroecke (spindoctor Kasper Juul) en Renée Soutendijk (politiek journaliste). De voorstelling wordt voorzien van live muziek van de Eef van Breen Group. Daarnaast spelen er in Borgen ruim 20 figuranten mee, waaronder voormalig Heineken CEO Anthony Ruys.

Alsof je thuis op de bank een serie kijkt, maar dan live! Deze bijzondere theaterervaring mag je niet missen. De kaartverkoop voor de voorstellingen op 9 en 10 september start op vrijdag 1 juli 2016, wees er snel bij.

Klik hier voor meer informatie over Borgen en het Noord Nederlands Toneel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten