5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Borgen | allerlaatste kans tijdens Nederlands Theater Festival!

21 juni 2024

Na een zeer succesvolle tournee zal Borgen van het Noord Nederlands Toneel voor de allerlaatste keer te zien zijn tijdens het Nederlands Theater Festival op vrijdag 9 en zaterdag 10 september in de Stadsschouwburg Amsterdam! 

Het Noord Nederlands Toneel maakte van de populaire Deense tv-serie Borgen een negen uur durend totaaltheater. In 14 afleveringen volg je live Birgitte Nyborg die als premier van Denemarken dagelijks keuzes moet maken tussen haar idealen en de harde politieke werkelijkheid. Vertrouwensrelaties worden op de proef gesteld en bovendien wordt het steeds moeilijker haar gezinsleven overeind te houden.

Met een ongekend grote cast van ruim dertig personen zijn de hoofdrollen in Borgen weggelegd voor Malou Gorter (premier Birgitte Nyborg), Anna Drijver (journaliste Katrine Fønsmark), Peter Vandemeulebroecke (spindoctor Kasper Juul) en Renée Soutendijk (politiek journaliste). De voorstelling wordt voorzien van live muziek van de Eef van Breen Group. Daarnaast spelen er in Borgen ruim 20 figuranten mee, waaronder voormalig Heineken CEO Anthony Ruys.

Alsof je thuis op de bank een serie kijkt, maar dan live! Deze bijzondere theaterervaring mag je niet missen. De kaartverkoop voor de voorstellingen op 9 en 10 september start op vrijdag 1 juli 2016, wees er snel bij.

Klik hier voor meer informatie over Borgen en het Noord Nederlands Toneel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten