5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Clairy Polak (1956 – 2023)

1 september 2023

TheaterFestival van Nederland en Vlaanderen, Jury 2009; Clairy Polak Foto: DigiDaan

Op donderdag 31 augustus is Clairy Polak overleden. Ze was al enige tijd ongeneeslijk ziek.

Clairy was in 2008, 2009 en 2011 de bevlogen juryvoorzitter van de Nederlandse Toneeljury en in de jaren daarna met liefde ambassadeur van het festival. Ook was zij betrokken bij het Nederlands Theater Festival als gespreksleider en gaf zij diverse workshops aan nieuwe generaties gespreksleiders. Na haar vertrek als juryvoorzitter in 2011 was Clairy zelf op het podium te zien als rechter in de theaterproductie Terror. Als dochter van actrice Katja Berndsen en cabaretier Alexander Pola genoot Clairy enorm van het theater voor en achter de schermen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten