5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Eva Line de Boer winnaar BNG Bank Nieuwe Theatermakers­prijs 2016

1 september 2016

De BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs 2016 is gewonnen door Eva Line de Boer voor haar voorstelling Dit gebeurt allemaal tegelijk (ism Festival Cement). Dit werd vanavond bekend gemaakt tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival in de Stadsschouwburg Amsterdam.

De BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs is in het leven geroepen om jonge getalenteerde makers te ondersteunen. De prijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival op donderdag 1 september 2016 in de Stadsschouwburg Amsterdam. De winnaar ontvangt een bedrag van 45.000 euro voor het hernemen van de winnende voorstelling langs Nederlandse theaters en/of investering in een nieuwe productie.

De BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs wil met deze prijs fungeren als springplank voor de meest veelbelovende (jonge) theatermakers, die op deze manier ook binnen het Nederlands Theater Festival extra aandacht krijgen.
Lees hier het juryrapport van 2016.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten