5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Eva van der Gucht presenteert Gala van het Nederlands Theater 2016

13 juli 2024

Eva van der Gucht presenteert het Gala van het Nederlands Theater met teksten van Daan Windhorst en Jibbe Willems.

Tijdens het Gala van het Nederlands Theater worden de prijzen uitgereikt. De prijzen die uitgereikt worden zijn o.a.: de Louis d’Or, Theo d’Or, Colombina, Arlecchino en VSCD Mimeprijs.

Het Gala wordt afgesloten met een groot feest op het podium van de Stadsschouwburg èn een after party in Club COX.

De kaartverkoop van het Gala en after party zal op 15 augustus van start gaan. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er op tijd bij!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten