5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

even voorstellen: Hans Smit

23 juni 2024

© Jochem Jurgens

Hans Smit (1962) is journalist, verslaggever en presentator. Werkte voor Radio 1 en Radio 2. Presenteerde kunstprogramma’s als Ophef & Vertier en Opium Radio. Voor televisie presenteerde hij onder meer het Jeugdjournaal en het NOS-Journaal. Tegenwoordig is hij vooral op Radio 4 regelmatig te horen in de programma’s Podium (NTR), De Ochtend van Vier en Passaggio (beide KRONCRV). Tevens levert hij als verslaggever bijdragen aan die  programma’s. Hij is theaterrecensent bij Het Parool en ook bij Theaterkrant.nl, waarvoor hij tevens podcasts maakt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten