Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

FAQ NIEMAND ANDERS

Hieronder treft u een overzicht van de meest voorkomende vragen over het streamen van de voorstelling Niemand Anders van Micha Wertheim op zondag 12 september vanaf 20:30u. Bij een eventuele storing tijdens de voorstelling treft u op deze pagina ook de laatste updates.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Mail dan naar info@tf.nl. Wij proberen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

 

Ik heb wel een kaartje maar nog geen link. Wanneer krijg ik die?

Kaartkopers krijgen 2 uur voor aanvang van de voorstelling een servicemail vanuit ITA met de link en een persoonlijk wachtwoord. Koopt u korter dan 2 uur van tevoren een kaartje? Dan krijgt u deze servicemail per ommegaande in uw mailbox. Mail naar bespreekbureau@ita.nl als u korter dan 2 uur voor aanvang van de voorstelling nog geen mail heeft ontvangen.

Kan ik de voorstelling ook op mijn mobiele telefoon bekijken?

Nee, het is helaas niet mogelijk om de voorstelling op je mobiele telefoon te bekijken. Wel op een iPad, tablet, desktop of laptop.

Kan ik de livestream bekijken met iedere browser?

Nee. Om toch iets te voelen van de intimiteit die bij theater hoort, wordt gebruik gemaakt van een speciaal voor de voorstelling aangepast streaming video-platform dat alleen werkt op de internetbrowsers Safari, Chrome en Edge. Wie normaal gesproken met een andere browser werkt, kan met name Chrome op iedere computer vrij eenvoudig installeren. Safari is de standaard webbrowser van Apple, dus die zit op alle Apple-computers en iPads.

Heb ik verder nog iets nodig naast een computer en een internetverbinding?

Ja. Je computer moet voorzien zijn van een webcam. Micha maakt tijdens de voorstelling graag contact, om optimaal van deze interactie te kunnen genieten, vragen wij je om je webcam aan te zetten.

Vanaf hoe laat kan ik inloggen?

Je kunt vanaf 20.30u inloggen, dan begint de voorstelling nog niet meteen, maar heb je wel ruim de tijd om te kijken of alles goed gaat. Om 20.50u start vervolgens de speciale inleiding, waarna om 21.00u de voorstelling start.

Ik krijg een foutmelding: ‘DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN’. Wat kan ik daar aan doen?

Dit is een probleem dat met uw provider te maken heeft. Hier staat beschreven wat je kunt doen om dit op te lossen: https://www.techbout.com/dns-probe-finished-nxdomain-error-chrome-26223/.

De voorstelling is begonnen, maar de livestream doet het niet. Is er een storing?

Mocht er een storing optreden op een van onze servers, dan berichten wij hier zo snel mogelijk over bovenaan deze pagina. Wij laten u zsm weten of en wanneer de livestream wordt hervat of wat eventueel andere stappen zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten