5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Rick de Leeuw rijker na Angels in America

29 mei 2024

Rick de Leeuw voelt zich rijker na het zien van de voorstelling Angels in America van Toneelgroep Oostpool.
Als Theater Ambassadeur maakt De Leeuw zich hard voor Angels in America, een voorstelling die je volgens hem niet mag missen!

Angels in America is te zien tijdens het Nederlands Theater Festival, van 6 t/m 8 sept in Frascati, lees meer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten