7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search

Filmimpressie Gala van het Nederlands Theater 2016

16 september 2016

Bekijk hier een impressie van het Gala van het Nederlands Theater op zondag 11 september 2016, ter afsluiting van het Nederlands Theater Festival, waar de belangrijkste toneelprijzen van het jaar werden uitgereikt.  De avond werd gepresenteerd door Eva van der Gught en vond plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam.
Film: Kris van Loon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten