5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Freek Mariën wint Taalunie Toneelschrijfprijs

5 september 2015

Tijdens de Dag van de Toneeltekst, zaterdag 5 september in Theater Bellevue, stond het programma in het teken van hedendaagse toneelteksten en hun schrijvers. Anna van der Kruis kreeg het TheaterTekstTalent Stipendium uitgereikt, Freek Mariën ontving de Taalunie Toneelschijfprijs 2015 voor zijn tekst Wachten en andere heldendaden en Sophie Kassies sprak de Staat van de Nederlandse Toneelteksten uit. Lees hier de Staat van Kassies.

De presentatie van de middag was in handen van Lex Bohlmeijer (o.a. Radio 4, de Correspondent) en Timen Jan Veenstra (toneelschrijver, mede-oprichter De Tekstsmederij).

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten