5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Gala van het Jeugdtheater

14 september 2022

Foto: Coen Dijkstra

Voorafgaand aan het Gala van het Nederlands Theater vindt ook jaarlijks  het Jeugdtheatergala plaats. Een dag waarop creatieven, nieuwelingen, ervaren makers en nieuwsgierigen elkaar ontmoeten en waarin alles draait om jeugdtheater. Deze middag vindt plaats in Theater De Krakeling op Cultuurpark Westergas en is een vast onderdeel van NTF Jong, de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival (1 t/m 11 sept).

De Staat van het Jeugdtheater is dit jaar uitgesproken door Daniël van Klaveren, artistiek directeur van Theater Sonnevanck: ‘Je bent niet gek. Je bent niet alleen. Het leven is ingewikkeld. En dat is niet erg. Theater als bevrijdende erkenning van hoe complex het leven is. Dat is mijn houvast geworden. En een essentiële pilaar onder de anti-polarisatie-training. Want polarisering is per definitie een versimpeling van de werkelijkheid. Alsof alleen dat ene perspectief klopt en waar is. Het leven is nou eenmaal ingewikkeld.’ Lees hier de hele speech.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten