5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Vanavond: het Gala van het Nederlands Theater 2017

17 september 2017

Het Gala van het Nederlands Theater is de ‘Oscaravond’ van het Nederlands Theater. Ter afsluiting van het festival worden hier de belangrijkste toneelprijzen uitgereikt, waaronder de Louis d’Or en Theo d’Or voor beste acteur en actrice. Een feestelijke avond waarin de theatersector in het zonnetje wordt gezet en wordt bezongen door een gezonde dosis humor. De avond knalt eruit met een groot feest op het podium van de Stadsschouwburg en een afterparty in de Brasserie. De regie van deze avond is in handen van artistiek leider van Toneelgroep Oostpool Marcus Azzini.

Het Gala van het Nederlands Theater is live te volgen via een livestream in de rotonde van de Stadsschouwburg, via Facebook en op Twitter via #TF2017.

Klik op de prijs en zie wie de genomineerden zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten