5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Hans Klok Theater Ambassadeur voor Horror

23 juni 2024

Vandaag wordt het nieuwe YouTube kanaal THEATER AMBASSADEUR gelanceerd. Een online kanaal waar bekende Nederlanders voorstellingen aanprijzen, die je volgens hen niet mag missen. Hans Klok bijt het spits af met een filmpje waarin hij de voorstelling Horror van de Zweedse regisseur Jakop Ahlbom aanprijst. Binnenkort verschijnen er meer filmpjes, met onder andere Rick de Leeuw die zich hard maakt voor Angels in America van Toneelgroep Oostpool en Gijs Scholten van Aschat die zich uitspreekt over Gavrilo Princip van De Warme Winkel. Al deze voorstellingen zijn begin september te zien tijdens het Nederlands Theater Festival 2015.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten