5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

IETM Amsterdam

13 juni 2024

Van 14 t/m 17 april 2016 ontvangt Amsterdam de jaarlijkse voorjaars meeting van IETM, het internationale netwerk voor eigentijdse podiumkunsten. Georganiseerd door IETM in samenwerking met het Nederlands Theater Festival en Amsterdam Fringe Festival.

De meeting omvat een inhoudelijk programma van vier dagen rond het thema ‘Live Art in Digital Times’ met inspirerende sprekers, discussies, workshops en plenaire sessies. s Avond presenteren zes theaters een breed scala aan top voorstellingen van Nederlands/Vlaamse bodem, die klaar zijn voor de internationale markt. De voorstellingen kunnen door IETM deelnemers tegen een sterk gereduceerd tarief worden bezocht. Voor meer informatie zie 21fortheroad.nl

Er worden zo’n 600 internationale professionals verwacht: producers, theaters, festivals, kunstenaars en ondersteunende organisaties uit de podiumkunsten. Merendeels afkomstig uit Europa, maar ook delegaties uit Canada, VS, Australië en Azië.

De IETM Meeting wordt vooraf gegaan door een pre-meeting  op 13 april. Per bus reizen we af naar Friesland, voor een voorproefje op Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

Voor inschrijven of meer informatie over IETM Amsterdam 2016 en de premeeting zie ietm.org/en/Amsterdam.
Vanaf maart staat hier het inhoudelijk programma van de meeting online. Op 16 februari organiseren we een ‘How to IETM’ bijeenkomst in Amsterdam voor leden en niet-leden waar wij meer vertellen over IETM is en wat deze meeting inhoudt.
Wil je daarbij aanwezig zijn stuur dan een mail naar kantoor@tf.nl. Locatie en aanvang volgen nog.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten