Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

IETM Amsterdam

1 juni 2023

Van 14 t/m 17 april 2016 ontvangt Amsterdam de jaarlijkse voorjaars meeting van IETM, het internationale netwerk voor eigentijdse podiumkunsten. Georganiseerd door IETM in samenwerking met het Nederlands Theater Festival en Amsterdam Fringe Festival.

De meeting omvat een inhoudelijk programma van vier dagen rond het thema ‘Live Art in Digital Times’ met inspirerende sprekers, discussies, workshops en plenaire sessies. s Avond presenteren zes theaters een breed scala aan top voorstellingen van Nederlands/Vlaamse bodem, die klaar zijn voor de internationale markt. De voorstellingen kunnen door IETM deelnemers tegen een sterk gereduceerd tarief worden bezocht. Voor meer informatie zie 21fortheroad.nl

Er worden zo’n 600 internationale professionals verwacht: producers, theaters, festivals, kunstenaars en ondersteunende organisaties uit de podiumkunsten. Merendeels afkomstig uit Europa, maar ook delegaties uit Canada, VS, Australië en Azië.

De IETM Meeting wordt vooraf gegaan door een pre-meeting  op 13 april. Per bus reizen we af naar Friesland, voor een voorproefje op Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

Voor inschrijven of meer informatie over IETM Amsterdam 2016 en de premeeting zie ietm.org/en/Amsterdam.
Vanaf maart staat hier het inhoudelijk programma van de meeting online. Op 16 februari organiseren we een ‘How to IETM’ bijeenkomst in Amsterdam voor leden en niet-leden waar wij meer vertellen over IETM is en wat deze meeting inhoudt.
Wil je daarbij aanwezig zijn stuur dan een mail naar kantoor@tf.nl. Locatie en aanvang volgen nog.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten