5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Filmimpressie opening Nederlands Theater Festival 2016

4 september 2016

Bekijk hier de impressie van de opening van het Nederlands Theater Festival op donderdag 1 september 2016 in de Stadsschouwburg Amsterdam. Lees hier de Staat van het Theater uitgesproken door Bas Heijne integraal terug en bekijk hier de fotoimpressie.
Film door: Kris van Loon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten