5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Jannemieke Caspers ontvangt TheaterTekstTalent Stipendium 2019

11 september 2018

Jannemieke Caspers wint het TheaterTekstTalent Stipendium 2019 met 'Een vlinder van sneeuw'. De prijs werd vandaag voor de zesde keer uitgereikt. De toneelschrijfster ontvangt een bedrag van € 12.500 om haar plan uit te werken tot een nieuwe theatertekst en € 22.500 voor de uitvoering ervan. TheaterTekstTalent is een stipendium voor theaterauteurs, ter beschikking gesteld door Fonds De Versterking (beheerd door het Prins Bernhard Cultuurfonds). De winnaar wordt steeds een jaar voor de officiële uitreiking bekend gemaakt, zodat de auteur bij de uitreiking het resultaat van het ingediende plan kan presenteren. Elly Scheele (winnaar 2018) feliciteren wij met haar toneeltekst 'Of ja'.

Jannemieke Caspers wint het TheaterTekstTalent Stipendium 2019 met ‘Een vlinder van sneeuw’.
De prijs werd vandaag voor de zesde keer uitgereikt. De toneelschrijfster ontvangt een bedrag van € 12.500 om haar plan uit te werken tot een nieuwe theatertekst en € 22.500 voor de uitvoering ervan.

TheaterTekstTalent is een stipendium voor theaterauteurs, ter beschikking gesteld door Fonds De Versterking (beheerd door het Prins Bernhard Cultuurfonds). De winnaar wordt steeds een jaar voor de officiële uitreiking bekend gemaakt, zodat de auteur bij de uitreiking het resultaat van het ingediende plan kan presenteren.
Elly Scheele (winnaar 2018) feliciteren wij met haar toneeltekst ‘Of ja’.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten