Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Jannemieke Caspers ontvangt TheaterTekstTalent Stipendium 2019

11 september 2018

Jannemieke Caspers wint het TheaterTekstTalent Stipendium 2019 met 'Een vlinder van sneeuw'. De prijs werd vandaag voor de zesde keer uitgereikt. De toneelschrijfster ontvangt een bedrag van € 12.500 om haar plan uit te werken tot een nieuwe theatertekst en € 22.500 voor de uitvoering ervan. TheaterTekstTalent is een stipendium voor theaterauteurs, ter beschikking gesteld door Fonds De Versterking (beheerd door het Prins Bernhard Cultuurfonds). De winnaar wordt steeds een jaar voor de officiële uitreiking bekend gemaakt, zodat de auteur bij de uitreiking het resultaat van het ingediende plan kan presenteren. Elly Scheele (winnaar 2018) feliciteren wij met haar toneeltekst 'Of ja'.

Jannemieke Caspers wint het TheaterTekstTalent Stipendium 2019 met ‘Een vlinder van sneeuw’.
De prijs werd vandaag voor de zesde keer uitgereikt. De toneelschrijfster ontvangt een bedrag van € 12.500 om haar plan uit te werken tot een nieuwe theatertekst en € 22.500 voor de uitvoering ervan.

TheaterTekstTalent is een stipendium voor theaterauteurs, ter beschikking gesteld door Fonds De Versterking (beheerd door het Prins Bernhard Cultuurfonds). De winnaar wordt steeds een jaar voor de officiële uitreiking bekend gemaakt, zodat de auteur bij de uitreiking het resultaat van het ingediende plan kan presenteren.
Elly Scheele (winnaar 2018) feliciteren wij met haar toneeltekst ‘Of ja’.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten