5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Juryrapport BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs

2 september 2015

De BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs is in het leven geroepen om jonge getalenteerde makers te ondersteunen. De prijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival op donderdag 3 september in de Stadsschouwburg Amsterdam. Voorafgaand aan de opening vindt in De Balie een programma plaats rond de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs.

Bekijk hier het Juryrapport  BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs.

De jury: “De zeven genomineerden vormen een even getalenteerde als diverse groep theatermakers. (…) Opvallend dit jaar was het grote aanbod aan interdisciplinaire projecten. Het werken met en het denken vanuit verschillende disciplines is een vanzelfsprekendheid geworden. De nieuwe vormtaal die hierdoor ontstaat spreekt de toeschouwers zeer direct aan. Directe interactieve betrekking van het publiek bij de voorstellingen lijkt voor jonge makers heel vanzelfsprekend.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten