5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Cabaret Collectie

De Cabaret Collectie is een initiatief van het Nederlands Theater Festival en De Kleine Komedie. De Cabaret Collectie is een selectie van de meest in het oog springende cabaret- en kleinkunstvoorstellingen van het afgelopen seizoen. De commissie wordt begeleid door Jörgen Tjon a Fong, directeur van De Kleine Komedie.

De focus ligt op cabaret als theaterdiscipline. Een discipline waarbinnen talloze vormen bestaan, en die uitwaaiert naar en dwarsverbanden legt met toneel, storytelling, poëzie, hiphop etcetera. Met gevoel voor humor als basis. De Cabaret Collectie is een selectie uit deze volle breedte, en laat de ontwikkeling zien van het cabaret op dit moment.

Cyanne Moe-Tjon, jurylid van Cabaret Collectie

Cyanne Moe-Tjon

Hoofd artistieke zaken bij Theaters Diligentia en PePijn en comedy programmeur Vondelpark Openluchttheater.

Cabaret Collectie
Sander Janssens, jurylid van Cabaret Collectie

Sander Janssens

Theaterjournalist voor de Volkskrant en Theaterkrant

Cabaret Collectie
Dick Zijp, jurylid van Cabaret Collectie

Dick Zijp

Humoronderzoeker en docent Universiteit Utrecht en KU Leuven, cabaretcriticus De Groene Amsterdammer

Cabaret Collectie
Floor Nicolas, jurylid van Cabaret Collectie

Floor Nicolas

Programmeur De Kleine Komedie

Cabaret Collectie

Andere jury's

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten