5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Jury BNG Bank Theaterprijs

De BNG Bank Theaterprijs, uitgereikt tijdens de officiële opening van het Nederlands Theater Festival, is in het leven geroepen om jonge getalenteerde theatermakers te ondersteunen. De winnaar krijgt een bedrag van € 45.000 voor het hernemen van de winnende voorstelling langs Nederlandse theaters en/of investering in een nieuwe productie.

De BNG Bank Theaterprijs wil met deze prijs fungeren als springplank voor de meest veelbelovende (jonge) theatermakers, die op deze manier ook binnen het Nederlands Theater Festival extra aandacht krijgen.

Abdelhadi Baaddi , jurylid van Jury BNG Bank Theaterprijs

Abdelhadi Baaddi

Head of Creative Technology InnovationLAB

Jury BNG Bank Theaterprijs
Leonie Clement, jurylid van Jury BNG Bank Theaterprijs

Leonie Clement

Artistiek Directeur Festival Cement

Jury BNG Bank Theaterprijs
Richard Kofi , jurylid van Jury BNG Bank Theaterprijs

Richard Kofi

Programmeur Internationaal Theater Amsterdam / beeldend kunstenaar

Jury BNG Bank Theaterprijs
Amira al Rawi , jurylid van Jury BNG Bank Theaterprijs

Amira al Rawi

D&I in Cultural policy, dancetheater, talent development, cultural participation

Jury BNG Bank Theaterprijs
Dwayne Toemere, jurylid van Jury BNG Bank Theaterprijs

Dwayne Toemere

Artistiek leider Mime Opleiding

Jury BNG Bank Theaterprijs

Andere jury's

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten