7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search

Jury Theaterfotografie Prijs

De Theaterfotografie Prijs is een tweejaarlijkse prijs die wordt uitgereikt tijdens het Gala van het Nederlands Theater. De winnaar van de Theaterfotografie Prijs ontvangt een speciaal voor deze prijs gemaakt kunstwerk van Casper Faassen in de vorm van beeldje. De uitreiking wordt voorafgegaan door een programma rondom theaterfotografie.

De voorzitter van de jury van de Theaterfotografie Prijs Anna van Kooij is in mei 2023 op 45 jarige leeftijd overleden.  Anna was onze vaste festivalfotograaf. Wij missen haar enorm en danken haar voor haar werk als voorzitter van de jury en natuurlijk voor alle mooie foto’s die zij in de afgelopen jaren heeft gemaakt voor het festival. Tijdens het Nederlands Theater Festival herdenken wij Anna met een tentoonstelling van haar werk.

 

Anna van Kooij (voorzitter), jurylid van Jury Theaterfotografie Prijs

Anna van Kooij (voorzitter)

Vakfotograaf

Jury Theaterfotografie Prijs
Chris van Houts, jurylid van Jury Theaterfotografie Prijs

Chris van Houts

Vakfotograaf

Jury Theaterfotografie Prijs
Daria Bukvić, jurylid van Jury Theaterfotografie Prijs

Daria Bukvić

Regisseur

Jury Theaterfotografie Prijs
Fred Boot, jurylid van Jury Theaterfotografie Prijs

Fred Boot

Theaterproducent

Jury Theaterfotografie Prijs
Rein Hofman, jurylid van Jury Theaterfotografie Prijs

Rein Hofman

Acteur

Jury Theaterfotografie Prijs

Andere jury's

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten