5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Kaartverkoop NTF online gestart!

13 juni 2024

Beleef het Nederlands Theater Festival dit jaar zoals JIJ dat wil!
Met livestreams, talkshows, lezingen en meer…

Door de beperkte capaciteit van de live seats hebben we een online programma samengesteld zodat toch zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van al het moois dat wordt gemaakt. Bijkomend voordeel is dat je het festival kunt meemaken hoe en wanneer jij wilt: thuis voor de buis, onderweg in de trein of tijdens een cultureel tête-à-tête.

Aan het programma zal het niet liggen. Aan de prijs ook niet. Een digitale passe-partout koop je al voor €10, daarmee krijg je toegang tot het complete aanbod.  Per stream betalen kan natuurlijk ook. 
De kaartverkoop is gestart! Ga naar online.tf.nl 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten