5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Kom jij ons team versterken?

29 mei 2024

Het Nederlands Theater Festival

Het Nederlands Theater Festival (TF) van 7 – 17 september 2017, toont elf dagen lang de beste voorstellingen van het moment, reikt vele prijzen uit waaronder die voor de beste acteurs van Nederland, laat succesvolle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van theater zien, staat vooraan in het gesprek over de rol van theater in de samenleving en laat grenzen tussen verschillende kunstdisciplines vervagen.

Traditiegetrouw opent het festival met de Staat van het Theater en sluit af met het Gala van het Nederlandse Theater waar de belangrijkste Toneelprijzen worden uitgereikt, zoals de Louis d’Or en de Theo d’Or.

Nieuwe Grond is het verdiepingsprogramma van het festival, vormgegeven door theatermaker en journalist Anoek Nuyens. Het is het doe- en denkplatform waar kunstenaars, beleidsmakers en critici samenkomen.

Het Amsterdam Fringe Festival vindt plaats aan de rafelranden van Nederlands Theater Festival. En laat minstens 80 producties van onorthodoxe theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland op meer dan 40 verschillende locaties zien.

Wij zoeken

Een enthousiaste stagiair of iemand die werkervaring wilt op doen met HBO of Universitair denkniveau (voorkeur vierdejaars of net afgestudeerd) die affiniteit heeft met theater, van aanpakken weet en samen met ons TF tot een groot succes wilt maken. Je ondersteunt het marketingteam bij de uitvoering van het marketingplan. Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, bent ondernemend, zelfstandig, stressbestendig, een creatief denker en weet van aanpakken.

Taken

  • Ondersteunen bij de uitvoering van het marketing- en communicatieplan van TF
  • Leveren van input en ondersteunen bij de uitvoering van het communicatieplan voor Nieuwe Grond

 

Wij bieden

Werkervaring bij een groot en professioneel theaterfestival, de opbouw van een groot netwerk in korte tijd en intensieve samenwerking met een professioneel team. Een vergoeding van € 200,- per maand (o.b.v. 24 uur per week). En uiteraard mag je tijdens het festival alle voorstellingen bezoeken.

periode

12 juni t/m 18 september 2017, parttime (16 – 24 uur) en 10 dagen gedurende het festival. Met half/eind juli een vakantieperiode van 2-3 weken (in overleg).

Contactgegevens

Stuur voor 30 mei een e-mail met korte motivatie en cv naar:
Lonneke van Eden (hoofd marketing & communicatie) lonneke@tf.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten