5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Over Nieuwe makers


Bekijk het programma

De BNG Bank Theaterprijs is in het leven geroepen ter stimulering van jong theatertalent tot 35 jaar. De prijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival. De winnaar ontvangt een bedrag van 45.000 euro voor het hernemen van de winnende voorstelling langs Nederlandse theaters en/of investering in een nieuwe productie.

De genomineerde voorstellingen voor deze prijs worden, indien haalbaar, tijdens het festival getoond. Zo fungeert BNG Bank Theaterprijs als springplank voor de meest veelbelovende nieuwe theatermakers, die op deze manier ook binnen het Nederlands Theater Festival extra aandacht krijgen.

Jury   Genomineerden

Deze voorstellingen van de BNG Bank Theaterprijs 2023 genomineerden zijn op het festival te zien:

VECHT

Maxine Palit de Jongh, Nadia Amin, Zephyr Brüggen | Likeminds

Bloodscent

Gavin-Viano | Frascati Producties

Nietes 4+

Bronks en Theater Artemis & Perpodium

Try Not To Know What You Know

Merel Severs | Theater aan de Rijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten