5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

In Nederland en in Vlaanderen selecteren vakjury’s de mooiste en meest indrukwekkende voorstellingen. Met het kwaliteitslabel #LageLandenLiefde slaan Het TheaterFestival uit Vlaanderen en het Nederlands Theater Festival de handen ineen om ook prachtige producties uit elkaars selectie te presenteren. Van 7 t/m 17 september kan je in Amsterdam en Brussel voorstellingen zien van makers die het ontdekken meer dan waard zijn, aan beide kanten van de landsgrens.

Vlaamse & Vlaams-Nederlandse titels te zien op het Nederlands Theater Festival:

The NarcoSexuals

Dries Verhoeven

De Bleke Baron 8+

Kopergietery / KGbe

TWO. IS NOT A SOLO

Lisa Verbelen en Hendrik Lasure | Het Zuidelijk Toneel / BOG

Analoog

De Hoe | Willem de Wolf | Louis Janssens

De Uitnodiging

Laura van Dolron

Nietes 4+

Bronks en Theater Artemis & Perpodium

Shut Up and Play with Me

Het Zuidelijk Toneel

ZEEMAAL

Laika & Sien Vanmaele

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten