Programma
& Tickets
1 t/m 11 september 2022 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Birds (12+)

BullyBully (3+)

Het Mysterie van Grote Mensen (6+)

Trojan Wars

Stap in deze razende oorlogsmachine waar de emoties als een golf over je heen komen in een filmische ervaring met een draaiend toneelbeeld vol adembenemende verrassingen.  

De dag van de academie en het jeugdtheater

Dé dag voor kunstvakstudenten om het jeugdtheaterlandschap van Nederland te leren kennen.

Het eind van het begin van het einde (8+)

Treed binnen in de wondere wereld van Jetse Batelaan, winnaar van de Zilveren Leeuw op de Biënnale van Venetië. Even origineel als grappig rekt hij de grenzen van de fantasie op en maakt hij de verwachtingen bewust niet waar. Batelaan zweert ook heel graag samen met zijn jonge publiek. Deze voorstelling in z’n achteruit is een “waanzinnige theaterervaring”.

Om de hoek woont een struik (8+)

In een zelfgebouwde maquette van de stad komen de inwoners tot leven. Niet de mensen, maar de Esdoorn, de Lantaarnpalen, het Openbare Toilet, de Schoorsteen, de Kevers onder de tegels en de Kiosk op het plein spelen hier de hoofdrol. Deze heerlijk fantasievolle en woordeloze voorstelling wordt begeleid door een filmische soundtrack gecomponeerd door Frederik de Clercq.

IK… eh ik (6+)

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij. Ik…eh ik is doorgedraaid muziektheater voor iedereen die wel eens vastloopt.

KLeuR+ (2+)

Kleuren komen tot leven in magische dansvoorstelling voor de allerkleinsten. Met Dadodans creëert choreograaf/danseres Gaia Gonnelli associatieve, intieme en prikkelende dansvoorstellingen voor jonge kinderen  van 2 t/m 8 jaar. Gonnelli gebruikt dans om vorm te geven aan een vrije verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt. Dadodans speelt met materialen en primaire elementen als vormen, kleuren en klanken. De jury van de Nederlandse Dansdagen: “Gonnelli heeft ontegenzeggelijk hart voor het jonge publiek en geeft op speelse wijze ruimte aan de verbeelding van dit publiek.”

Sluiten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!