Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

Het wonderbaarlijke voorval…  is een hartverscheurende, grappige en aandoenlijke voorstelling die je wereld op zijn kop zet. 

Slachthuis vijf

Slachthuis vijf wordt vaak omschreven als anti-oorlogsboek, maar het is alles door elkaar: existentieel, hilarisch, spannend, sciencefiction en filosofisch. 

La Codista

La codista is een persoonlijke tekst over identiteit en het verlangen soms langzamer te gaan. Samen met het publiek wacht de codista op haar beurt. Misschien ligt niet ieder antwoord direct binnen handbereik.  

De meester & Margarita

De meester en Margarita is een illusionaire trip over onbegrip, de angst voor het onbekende en de moed om het niet zeker te weten.  

BAAAAAA

Dus bent u ook zo’n bescheiden snuiter? Iemand die zich niet graag opdringt en liever in de luwte blijft? Of bent u juist geboren voor de voorgrond? Zo’n van nature aanwezige blaat-aap, die nooit een blad voor de mond neemt? Dan is BAAAAAA iets voor u! 

De dokter

Raciale vooroordelen en verborgen agenda’s: het maakt De dokter tot een thriller waarin botsende opvattingen over de manier waarop we onszelf en de wereld waarin wij vandaag leven zien een explosieve cocktail vormen. 

Salomonsoordeel

In de veelbesproken voorstelling Salomonsoordeel maakt Ilay den Boer het publiek op onontkoombare wijze deelgenoot van een theaterproject over de Nederlandse asielprocedure. Hoe pakken wij met elkaar de verantwoordelijkheid? 

Trojan Wars

Stap in deze razende oorlogsmachine waar de emoties als een golf over je heen komen in een filmische ervaring met een draaiend toneelbeeld vol adembenemende verrassingen.  

Girls and Boys

De voorstelling kreeg meerdere vijfsterrenrecensies, waarin zowel de regie als de uitvoering van Minis uitvoerig werden geloofd. Bukvić en Minis laten het publiek naar adem happend achter. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten