Programma
& Tickets
5 t/m 15 september 2019 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Aren

Een wonderlijke tocht langs fascinerende, niet-uitgevoerde ideeën van Benjamin Verdonck. De titel verwijst naar het vroegere ‘aren lezen’, armelui die de gevallen aren na de graanoogst verzamelden. Nu leest Verdonck de aren die van zijn creatieve tafel zijn gevallen. ‘Een fundamentele ‘herdenking’ van hoe de dingen zijn.’

People, Places & Things

We hebben tegenwoordig alle kansen en toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Als alles mogelijk is, ben je zelf je grootste vijand. Emma (Hannah Hoekstra) is jong, intelligent en knap. Maar ze (over)leeft op drugs en alcohol. In een afkickkliniek vecht ze met haar demonen.

Studio Shehrazade

‘Radicaal, grappig, schurend’, zo betitelt De Standaard deze voorstelling over de zoektocht naar een plek om vrij te zijn van vooroordelen en wijzende vingertjes. Studio Shehrazade is zo’n plek. Daar vinden twee mannen, een Ghanees en een Irakees, elkaar. Daar sneuvelen de taboes. What happens in the Box, stays in the Box.

New skin

New skin is een voorstelling over de verontwaardiging van De Meyers eigen generatie. Jonge mensen die geboren worden in een kapotte wereld en hun woede omzetten in actie.

Sluiten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!