5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Over Toneelprijzen


Ik zeg toch sorry

Raymi Sambo Maakt & Theatergroep Aluin

Geschiedenis van Geweld

Toneelschuur Producties | Theater Oostpool

Recht

De Veenfabriek

VECHT

Maxine Palit de Jongh, Nadia Amin, Zephyr Brüggen | Likeminds

Vogels

ITA-ENSEMBLE

Motherland

Jip Smit

The Story of Travis

Theater Rotterdam | Well Made Productions

De Dappere Soldaat

Toneelschuur Producties | Steef de Jong
2022/10/17. Den Haag. De jaren is de nieuwste voorstelling van regisseur Eline Arbo, naar de Europese bestseller van Annie Ernaux, winnaar van de Nobelprijs voor de literatuur 2022. Met een all-female topcast bestaande uit Hannah Hoekstra, Nettie Blanken, Tamar van den Dop, Mariana Aparicio en June Yanez.

De Jaren

Het Nationale Theater  | ELINE ARBO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten