7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search

Over Vlaamse Juryselectie


Bekijk het programma
Net als in Nederland selecteert een vakjury in Vlaanderen de mooiste en meest indrukwekkende voorstellingen van 2022/2023. Dit jaar telt de Vlaamse juryselectie opvallend veel Nederlandse producties en de Nederlandse juryselectie ook Vlaamse producties. Ook zien we een paar opvallende samenwerkingen tussen Nederlandse en Vlaamse gezelschappen en makers. 
 

Met het kwaliteitslabel #LageLandenLiefde werken Het TheaterFestival uit Vlaanderen en het Nederlands Theater Festival samen om deze prachtige producties te presenteren aan elkaars publiek. Voorstellingen die het ontdekken meer dan waard zijn, aan beide kanten van de landsgrens.

Jury Selectie 

Deze voorstellingen zijn te zien tijdens het festival:

The NarcoSexuals

Dries Verhoeven

De Bleke Baron 8+

Kopergietery / KGbe

TWO. IS NOT A SOLO

Lisa Verbelen en Hendrik Lasure | Het Zuidelijk Toneel / BOG

Analoog

De Hoe | Willem de Wolf | Louis Janssens

De Uitnodiging

Laura van Dolron

ZEEMAAL

Laika & Sien Vanmaele

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten