5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Linda Kokke ontvangt Anne Faber Stipendium

6 september 2019

© Moon Saris
Vanmiddag is door Het Huis Utrecht het tweede Anne Faber Stipendium uitgereikt aan Linda Kokke.
 
De selectiecommissie: “We zien in Linda kennis en interesse in zowel de artistieke als de meer zakelijke wereld. Een prachtige combinatie voor een zakelijk leider”.
 
Een ambitieuze creative producer is on her way! Namens Nederlands Theater Festival gefeliciteerd Linda Kokke!
Meer informatie over de prijs.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten