5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Maarten Heijmans presenteert Gala van het Nederlands Theater

29 mei 2024

Acteur Maarten Heijmans presenteert dit jaar het Gala van het Nederlands Theater op 13  september in Stadsschouwburg Amsterdam, de avond waarop de belangrijkste toneelprijzen van Nederland uitgereikt worden.

Heijmans, die studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en de Kleinkunstacademie, won vorig jaar een Gouden Kalf voor zijn vertolking van Ramses Shaffy in de televisieserie ‘Ramses’. Daarnaast was hij te zien in diverse musicals en toneelstukken, zo speelde hij de Russiche danser Vaslav Nijinski in het toneelstuk Vaslav van auteur Arthur Japin. In 2008 won Maarten Heijmans samen met klasgenoot Ian Bok de eerste Dioraphte Amsterdam Fringe Award voor hun voorstelling De Huilende Kers.

De regie van het Gala van het Nederlands Theater is dit jaar opnieuw in handen van Greg Nottrot. Lichtontwerp en vormgeving worden verzorgd door Uri Rapaport.

Vanaf 25 augustus start de vrije kaartverkoop voor het Gala via deze site! Tot die tijd is de kaartverkoop besloten voor de sector.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten