7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search

Mansholt te zien bij TF on Tour

6 juli 2024

Het Nederlands Theater Festival gaat dit jaar wederom on tour het land in om zo ook buiten Amsterdam de parels van dit moment te laten zien. Zie hieronder de voorstellingen die elders in het land te bewonderen zijn rondom de festivalperiode, waaronder Mansholt de locatievoorstelling in de Officiële Juryselectie! Kijk voor meer informatie op de websites van de betreffende theaters.

Mansholt – Stichting Jan Vos
Officiële Juryselectie
3, 4, 5, 6 sept – op locatie Persingen
10, 11, 12, 13 sept – op locatie Wageningen
18, 19, 20 sept – op locatie Groningen
www.mansholt-theater.nl

 

Ochtendzee – Merals Harem
favoriet van de WijkJury Groningen
11 sept – Grand Theatre Groningen
www.de-oosterpoort.nl

HORROR – Jakop Ahlbom
Officiële Juryselectie
12 sept – Stadsschouwburg Groningen
www.de-oosterpoort.nl

Liefhebben – Laura van Dolron
Genomineerd voor de Officiële Juryselectie
12 sept – Grand Theatre Groningen
www.de-oosterpoort.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten