5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

NIEUW DIRECTIETEAM LANCEERT DE LATE NIGHT BAR

14 april 2024

Foto: Annelies Verhelst

Farnoosh Farnia artistiek directeur van het Amsterdam Fringe Festival (AFF) en Tobias Kokkelmans directeur-bestuurder van het Nederlands Theater Festival (NTF) staan aan de vooravond van hun eerste edities. Ze vinden het belangrijk om in tijden van polarisatie samen meer op te trekken, meer ruimte te maken voor gesprekken binnen de hele sector en buiten de eigen kaders te treden. Door generaties met elkaar te verbinden, het aanbod te verbreden en sterker aanwezig te zijn in de hele stad.

Het samen optrekken gaat dit jaar van start met een onvervalste ‘Late Night Bar’; de festivals presenteren samen in een nachtclubsetting opkomend talent, gevestigde namen, performances en variété, verrassende acts en DJ’s. Van 1 tot en met 10 september in ‘Klein Bellevue’ van Theater Bellevue van 22:00 uur tot in de kleine uurtjes. De samenwerking tussen beide festivals komt ook terug in het NTF PRO programma op 1 en 2 september en de dagelijkse NTF Talkshow in ITA.

Farnia en Kokkelmans delen de mening dat AFF en NTF, hoewel zelfstandige festivals met eigen werkwijze en verhaal, complementair aan elkaar zijn. AFF biedt platform voor opkomende makers om podia en publiek te veroveren; NTF viert de makers die zichzelf al bewezen hebben en een breder publiek verdienen. Met een uitgebreid publieks- en professionalsprogramma is NTF tevens een aanjager van belangwekkende ontwikkelingen binnen het theater. Samen tonen AFF en NTF een dwarsdoorsnede van de belangrijkste ontwikkelingen in het hele theaterveld. En creëren een plek voor ontmoeting en dialoog tussen de verschillende generaties.

Klik hier voor kaarten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten