7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search

NIEUWE KUNSTWERKEN IN ITA ONTHULD TIJDENS HET NEDERLANDS THEATER FESTIVAL

14 september 2022

Foto: Anna van Kooij
Zondag 11 september zijn, voorafgaand aan het Gala van het Nederlands Theater, vier bijzondere nieuwe kunstwerken onthuld: portretten van Petra Laseur, Emmanuel Ohene Boafo (winnaar Louis d’Or 2021) en Naomi Velissariou (winnaar Theo d’Or 2021) en een borstbeeld van Gerrit Korthals Altes. De werken krijgen een plek in de portrettengalerij in Internationaal Theater Amsterdam. #stichtingoeuvrejanvandervossen
Een week eerder heeft het Doe-theater een plek gekregen in de portrettengalerij . Het schilderij, gemaakt door beeldend kunstenaar Iris Kensmil, werd onthuld door Marjorie Boston, Daniël Kolf en Adeiye Tjon. The Need for Legacy, een platform van makers en spelers van kleur die zich inzetten voor een inclusieve Nederlandse theatergeschiedenis, maakte zich hard voor dit schilderij. Bekijk het bericht hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten