5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Nieuwe nominaties BNG Bank Theaterprijs 2019: Language & Don Caravaggio

23 april 2019

© Bas de Brouwer

Vandaag maakte de jury van de BNG Bank Theaterprijs de 4e en 5e nominatie bekend:

Language
Vanja Rukavina | Het Nationale Theater

foto: Sanne Peper

De jury over Language: Language is een intrigerende en verfrissende lecture-performance over taal, cultuur en identiteit. Taalklanken, nuances, grammaticale structuren, elke taal heeft zijn eigen oorsprong en regels. De performance legt bloot dat je eigenlijk eerst elkaars cultuur en referentiekader moeten kennen voordat je elkaars woorden kan interpreteren.”

lees hier het hele juryrapport >>


Don Caravaggio
Charli Chung | Frascati Producties

Foto: Bas de Brouwer

De jury over Don Caravaggio: “Charli Chung kiest voor een gedurfde groteske speelstijl. Hij weet deze op knappe en consequente wijze door te voeren in het decor, de kostuums en ook het spel…Met Don Caravaggio onderstreept Charli Chung zijn razendsnelle ontwikkeling als begenadigd toneelregisseur met een al reeds herkenbare eigen signatuur.”

lees hier het hele juryrapport >>

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten