7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search

Het programma voor professionals

do 7 & vr 8 september 2023

(scroll naar beneden om direct naar het programma te gaan)

Het Nederlands Theater Festival opent met NTF PRO, dé plek van samenkomst voor theaterprofessionals uit het hele land, dwars door alle generaties heen. Twee dagen lang de ideale plek om in gesprek te gaan met acteurs en technici, studenten en ervaren rotten, marketeers en beleidsmakers, Fringe-artiesten, productieleiders en recensenten. Kortom: ontmoet er de pioniers van vandaag en morgen.

Veel aandacht gaat uit naar klimaatverandering: wat is de werkelijke impact op samenlevingen en conflicten wereldwijd? Hoopvolle signalen ook: wat kunnen theatermakers- en werkers concreet doen en betekenen? Met een keynote van Marjan Smeulders (Scientist Rebellion), een introductie van Paddy Dillon en Lisa Burger (de bedenkers van het veelgeprezen Theatre Green Book uit de UK) en een vlammende uitnodiging tot inclusief klimaatactivisme. 

En er is meer. Denk aan de verhouding tussen critici en makers, het queer perspectief in repertoire, machtsoverdracht tussen de leiders van nu en morgen, personeelstekorten (hoe doorbreken we de inner circle?), samenwerking tussen de gesubsidieerde en de vrije sector, de generatieclash, prestatiedruk (in gesprek met de Raad voor Cultuur en het Fonds Podiumkunsten), do’s en don’ts voor theaters richting artistieke communities met een beperking, het spannende speelveld van data-deling en grensverleggende innovatie dwars door het land. 

Grasduin hier door ‘t rijke programma. Dompel je onder in discussies op het scherpst van de snede, panelgesprekken, showcases, college-uurtjes, uitreikingen (waaronder de BNG Bank Theaterprijs en het Anne Faber Stipendium) en open source werkgroepen.  En stel je eigen route samen met Tickets NTF PRO.

NTF PRO wordt georganiseerd door Het Nederlands Theater Festival in samenwerking met vele organisaties dwars door het land, waaronder Parkstad Limburg Theaters & Cultura Nova, SPOT Groningen, Theaterproductiehuis Zeeland, Scientist Rebellion, Ensemble Nieuwe Theaterwerkers, MusicalMakers, Platform Aanvang, Amsterdam Fringe Festival, Theaterkrant, DIP, NAPK, Platform ACCT, De Schuur, ITA, De Balie, De Brakke Grond, Frascati, De Kleine Komedie, Het Nationale Theater, Anne Faber Stipendium / Het Huis Utrecht, BNG Cultuurfonds en het Gieskes-Strijbis Fonds.

Dag 1 - 7 september 2023

NTF Pro

Onbeperkt: toegankelijke theaters

10:00 — De Brakke Grond
NTF Pro

Wie is er bang voor data delen?

15:00 — Frascati
NTF Pro

ENT x NTF PRO: De generatieclash

15:00 — Frascati
NTF Pro

Personeelstekorten: hoe doorbreek ik de inner circle?

15:00 — De Brakke Grond
NTF Pro

De Staat van het Theater door Eric de Vroedt

17:00 — De Kleine Komedie

Dag 2 - 8 september 2023

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Stel je persoonlijke programma samen voor NTF PRO. Kies voor donderdag 7 en/of vrijdag 8 september. Bepaal zelf je route en geniet van de vele onderwerpen die NTF PRO rijk is. Bij twee of meer programmaonderdelen ontvang je een stapelkorting. De korting telt door naar de volgende dag. Je kunt dus van 7 op 8 september ‘doorstapelen’. De korting wordt aan het einde van je bestelling verwerkt.

 

Heb je nog een extra kortingscode ontvangen? Vul deze dan in in het balkje ‘kortingscode’. De korting wordt verwerkt bij het afrekenen.

Krap bij kas?

Zit je krap bij kas en passen de ticketprijzen van NTF PRO even niet in je budget? We verwelkomen je alsnog van harte! Mail dan naar kantoor@tf.nl en ontvang een kortingscode waarmee je 50% korting krijgt op de NTF PRO programma’s.

KAN IK VOOR MEERDERE MENSEN TEGELIJK KAARTEN KOPEN?

Ja, je kunt voor maximaal 6 mensen tegelijk kaarten kopen. Per persoon kun je een eigen route samenstellen. Aan het eind van de bestelling ontvang je een overzicht van de persoonlijke routes.

KAN IK EEN FACTUUR ONTVANGEN?

Jazeker! Na ontvangst van je betaling sturen we naast een bevestigingsmail een apart e-mail bericht met de factuur.

KAN IK OOK LOSSE TICKETS KOPEN?

Jazeker. Je kunt voor alle programma’s losse kaarten kopen. De stapelkorting gaat in bij twee of meer programmaonderdelen.

KAN IK VOOR DE STAAT VAN HET THEATER OF THE STATE OF THE WORLD LOSSE TICKETS KOPEN?

Ja dat kan! Voor de Staat van het Theater en The State of the World zijn dus ook losse tickets te koop. Ga naar NTF-Pro Tickets en kies welke dag (7 de Staat of 8 the State september), vink het programma onderdeel aan en ga naar afrekenen.

Kan ik mijn persoonlijke programma nog wijzigen?

Na het maken van je route en het afrekenen van je Ticket,  krijg je een e-mail met daarin je ticket en een overzicht van je gekozen route. Daar staat ook een knop in om programmaonderdelen alsnog toe te voegen met stapel korting. Afbestellen is niet mogelijk.

You hit rock bottom.
Laatste updates via

en de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten