5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Officiële Juryselectie 2019 is bekend!

26 juni 2024

© Sanne Peper

De Nederlandse Toneeljury, onder leiding van Hadassah de Boer, selecteerde de twaalf beste voorstellingen van het moment. Vandaag maakte de jury haar selectie bekend. Met uitzondering van 1 productie zijn alle geselecteerden te zien tijdens het festival. Het Nederlands Theater Festival opent op 5 september met de Staat van het Theater en sluit af op zondag 15 september met het Gala van het Nederlands Theater waar de belangrijkste Toneelprijzen worden uitgereikt, zoals de Louis d’Or en de Theo d’Or.

De kaartverkoop start 4 juli via www.tf.nl.

A SEAT AT THE TABLE – Black Sheep Can Fly ism Alles voor de Kunsten in co-productie met Het Nationale Theater en Likeminds

HET VERHAAL VAN HET VERHAAL – Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel

MELK & DADELS – ROSE stories / Stichting Daria Bukvić

TURKS FRUIT – Hummelinck Stuurman Theaterbureau

ALL INCLUSIVE – Julian Hetzel / CAMPO ism Frascati Producties

CITIZEN K. – Trouble Man , Het Nationale Theater,

VINCENT RIETVELD GAAT VOOR DE LOUIS D’OR – De Warme Winkel, Grand Theatre Groningen

DE VERSE TIJD Dood Paard, Toneelhuis

HIN UND HER – ‘t Barre Land, Tijdelijke Samenscholing & Co

locatie
GAS – Toneelgroep Jan Vos i.s.m. Noord Nederlands Toneel

PINOKKIO – Veenfabriek, La Compagnie du Tire-Laine

PERMANENT DESTRUCTION – THE SK CONCERT* – Theater Utrecht, Rudolphi Producties, C-Takt

* niet te zien tijdens het Nederlands Theater Festival 2019

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten