5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Onthulling schilderij Rufus Collins 12 maart ITA

14 april 2024

Op vrijdag 12 maart onthult demissionair minister van cultuur Ingrid van Engelshoven een nieuw schilderij in de portrettengalerij van Internationaal Theater Amsterdam. De onthulling betreft een schilderij van theaterpionier Rufus Collins van de hand van Brian Elstak. Dit schilderij zal een plek krijgen aan een van de wanden van Internationaal Theater Amsterdam:  het startschot van een serie schilderijen waarin ITA, The Need for legacy en het Nederlands Theater Festival het licht gaan laten schijnen op onze veelkleurige rijke Nederlandse theatergeschiedenis.

Naast de onthulling van het schilderij is er gedurende avond ook o.a. een lezing over Rufus Collins door Marjorie Boston, muziek door jonge pianist Djuwa Mroivili en spoken word. De onthulling op vrijdag 12 maart om 19:00 uur is via deze link (gratis) bij te wonen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten