5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

OPBRENGST VOORSTELLING YARA’S WEDDING VOOR SLACHTOFFERS VAN AARDBEVING MAROKKO.

12 september 2023

Foto: Katrin Ribbe

Samen met het Nederlands Theater Festival en Internationaal Theater Amsterdam (ITA) doneert theaterensemble NITE de volledige opbrengst van de laatste voorstelling van Yara’s Wedding op zaterdag 16 september aan de landelijke inzamelactie van het Rode Kruis via giro 6868. De alom geprezen Yara’s Wedding is op 14, 15 en 16 september tijdens ons festival voor het laatst te zien in Amsterdam.

Yara’s Wedding, waarin de bruiloft van de Marokkaanse Yara centraal staat, is door de vakjury van het Nederlands Theater Festival geselecteerd als één van de meest indrukwekkende voorstellingen van afgelopen theaterseizoen.

‘Het dorp van mijn moeder is weggevaagd en collega’s bij NITE en Club Guy & Roni maken zich grote zorgen om familie, kennissen en vrienden in Marokko. De opbrengst van deze benefietvoorstelling van Yara’s Wedding willen we graag doneren. We hopen op een grote opkomst’, zegt Guy Weizman, artistiek en algemeen directeur NITE en Club Guy & Roni.

Yara’s Wedding is een co-productie van NITE, Club Guy & Roni, Asko Schönberg en Slagwerk Den Haag.

Klik hier om direct kaarten te kopen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten