5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Open call curator Nieuwe Grond 2018

23 juni 2024

Anoek Nuyens stopt als curator Nieuwe Grond. Na vier jaar van grote inzet, energie en veel ervaring en inzichten rijker, is het voor haar tijd om het stokje door te geven. Daarom zijn we op zoek naar een theatermaker of collectief dat zegt: wij zouden graag dit theaterseizoen willen openen met een aantal prikkelende voorstellen of ideeën die de hele sector aangaan.
Mail ons (kantoor@tf.nl). We zijn benieuwd naar jullie ideeën!

Anoek Nuyens over haar vertrek: “Met veel liefde kijk ik terug op de afgelopen vier jaar: het team van Nieuwe Grond, de bezoekers die vanuit een urgentie en betrokkenheid meedachten en luisterden. De mensen waarmee ik samenwerkten, met name mijn collega’s van het Transitiebureau, waarmee ik zoveel heb meegemaakt. Maar wat overheerst is toch het gevoel dat noodzakelijke veranderingen in de podiumkunsten op het gebied van inclusie, diversiteit en fair practice zich (te) langzaam voltrekken. Misschien ligt dat aan mij en ben ik te ongeduldig. Maar ik durf ook te stellen dat er een aantal andere factoren meespelen.
Lees hier haar gehele ingezonden brief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten