Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Over NTF

Wat is er mooier dan theater?

Het Nederlands Theater Festival is er om het theater én het publiek te vieren.

Elf dagen lang van – 7 tot en met 17 september 2023 – presenteren we het meest indrukwekkende wat er op dit moment op theatergebied te zien is. Zo laten we  o.a. de Officiële Juryselectie, producties van het Vlaamse Theaterfestival, BNG Bank Theaterprijs-genomineerden, de winnaar van de Wijkjury en prijswinnende jeugdvoorstellingen zien.

Ons professionals-programma NTF PRO vindt plaats op 7 en 8 september op diverse locaties in Amsterdam. Ontmoet de makers en vooral ook: elkaar. We openen met de Staat van het Theater in De Kleine Komedie.Om een indruk te krijgen van het programma van 2022 klik hier. 

We sluiten traditiegetrouw het festival feestelijk af in Internationaal Theater Amsterdam met het Gala van het Nederlands Theater, waar dé belangrijkste Nederlandse toneelprijzen worden uitgereikt, zoals de Louis d’Or en de Theo d’Or .

Het Amsterdamse Fringe Festival, ons eigenzinnige zusje, zet de deuren open voor de jonge honden en de avant-garde: ruim 50 producties van onorthodoxe theatermakers uit binnen- en buitenland op meer dan 30 locaties.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten