5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Portret Romana Vrede onthuld

14 april 2024

‘Ik stuurde haar gewoon een mail’: Theo d’Or-winnaar Romana Vrede krijgt portret door Marlene Dumas

Als winnaar van de Theo d’Or-prijs zou actrice Romana Vrede net als andere laureaten een portret krijgen, een geschenk van de Stichting Oeuvre Jan van der Vossen. Vrede wilde het onmogelijke: Marlene Dumas. ‘Ik schreef haar gewoon een e-mail.’ Donderdag 30 mei j.l. werd het schilderij onthuld. Romana Vrede won in 2017 de Theo d’Or voor haar rol in The Nation van Het Nationale Theater. Lees het hele artikel in de Volkskrant.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten