5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Positieve blik op de toekomst

29 mei 2024

“Wellicht is het je niet ontgaan dat vorige week de toekenningen van het Fonds Podiumkunsten voor de periode 2017 – 2020 bekend zijn gemaakt. Met 54 aanvragen en een budget dat toereikend is voor slechts 12 landelijke festivals, kwamen het Nederlands Theater Festival en het Amsterdam Fringe Festival ondanks lovende woorden en een positief advies net onder de ‘zaaglijn’ terecht. Een uitslag die uiteraard invloed heeft op de toekomst van beide festivals. Op dit moment worden verschillende scenario’s onderzocht en trekken we in de komende weken met de Verenigde Podiumkunstenfestivals samen op om te pleiten voor een structurele verhoging van het landelijke cultuurbudget. Er is een algemeen besef dat juist de festivals er slecht afkomen de komende jaren. We hebben dan ook goede hoop op een positieve afloop voor zowel de festivals als de toneelgezelschappen die nu onverdiend buiten de boot dreigen te vallen.”

Team Nederlands Theater Festival en Amsterdam Fringe Festival

 

[foto: De Radicalisering van Sadettin K]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten