5 t/m 15 september 2019 — Amsterdam
© Sanne Peper

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

Meneer Monster / CDP Theatre Producers

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Dit seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Deze voorstelling is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2018

za 15 sept 13.30 – 14.45 De Krakeling Kaarten
za 15 sept 16.30 – 17.45 De Krakeling Uitverkocht

Recensies

“In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.”
Theaterkrant *****

Regie: Liesel Badorrek
Tekst: Richard Tulloch, Edward van de Vendel
Spel: Christiaan Bloem, Olaf van de Ven, Chris Koopman
Decor en kostuums: Mark Thompson
Geluidsontwerp: Chris Koopman
Techniek: Joren Rupert, Marco Koppers
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Productie:  Annelien Hoedjes, Sophie Claassen  

Toneelprijzen

Jantien Roozenburg, Jan Willem van der Schoot, Mark Thompson is genomineerd voor de Gouden Krekel meest indrukwekkende podiumprestatie voor De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)