Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search
ma 6 sep
14:00
ITA

ITA diverse tijden vanaf 6 sep

In Engeland organiseert The Actors Studio (de Engelse Acteursbelangenvereniging) in The Actors Centre het hele jaar door lessen en verdiepende programma’s voor acteurs.

Omdat in Nederland zoiets eigenlijk niet bestaat, maar er wel behoefte aan is, wil ACT Acteursbelangen daar verandering in brengen. Tijdens het Nederlands Theater Festival en in samenwerking met het festival biedt ACT met de ACT Workshop Week een week lang workshops en masterclasses aan: een boost voor de verdieping van ons geliefde vak.

Een aantal makers geven ook workshops (Let’s Work Sessies). Waarna we later de voorstelling van deze maker gaan bezoeken, zoals ‘De zaak Shell’ van Anoek Nuyens.

Voor wie?
ACT -leden.
Elke deelnemer kan een ‘eigen’ pakket samenstellen.
Bij een aantal Masterclasses of trainingen kan de samenstelling van de groep een rol spelen, maar hier zal niet op geselecteerd worden. Vooralsnog is het een kwestie van vol=vol.
Voor sommige workshops kan het een plus zijn om juist ook andere disciplines uit het werkveld erbij te betrekken, denk bijvoorbeeld aan de ‘Intimacy on Set’ werksessie waarbij ook regisseurs uitgenodigd worden.

Aanbod
Duitse en Engelse taalcoaching
Movement therapy
Schrijven en Spelen
Stagefighting
Acteren voor de camera
Intimacy on Set
Musical & Auditietraining
Improvisatie

Voor het volledige programma kijk op: ACT Acteursbelangenvereniging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten