5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

Bezoek de schat­kamer van de Theatercollectie

Tickets

13 sepAllard Pierson Depot

vr 13 sep
10:00
Allard Pierson Depot

Een rondleiding langs de hoogtepunten uit de Theatercollectie in het Allard Pierson

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Bezoek de schat­kamer van de Theatercollectie

Ben jij acteur, vormgever, regisseur, marketeer of op een andere manier betrokken bij het maken van theater? Dan mag je dit eigenlijk niet missen. Tijdens TF openen we de deuren van het depot van het Allard Pierson, achter het AMC, voor een kijkje in de schatkamer van de Theatercollectie.

Je wordt rondgeleid door de collectiespecialisten en ziet hoogtepunten uit de collectie, zoals de theatermaquettes, de poppencollectie, de kostuums en de uitgebreide mediatheek. Maar ook vertellen ze je hoe nieuwe stukken (misschien wel jouw komende voorstelling?) worden klaargemaakt voor de eeuwigheid.

De collectie kan alleen in kleine groepen worden bezocht, daarom zijn er meerdere tijdslots. In de link kun je aangeven welk tijdstip jou het beste uitkomt klik hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten